Oblic studio / interior design

Oblic Studio este un studio de arhitectura de interior din București, dedicat proiectelor de design si branding pentru sectorul comercial. Colaboram pe plan international si dezvoltam proiecte cu organizatii din Bucuresti, Shanghai si Kuweit pentru a crea spatii ce se caracterizeaza prin modernitate si rafinament. Avem o abordare dinamica si detaliata, punand accentul nu atat pe tendintele trecatoare cat pe materiale atent alese, durabile si de calitate superioara. Întelegerea nevoilor clientilor este întotdeauna în centrul afacerii noastre si prin creativitate si inovatie gasim solutiile optime care sa evidentieze atat o poveste a spatiului cat si personalitatea clientului.

Oblic Studio a fost înfiintat de către Stefan Prigoreanu in 2014 si ofera servicii de arhitectura, design de interior si branding – amenajare cafenele/restaurante/apartamente/birouri

 

Oblic Studio is a Bucharest-based creative studio. We operate internationally and worked with some of the best companies from Bucharest, Shanghai, Kuwait, to create comprehensive environments with effective commercial purpose. We have a detailed-focused approach towards the surroundings we create. 

The studio is supported by a process of experimentation and refinement. This is where we explore and understand the context, the space in order to find unique, innovative solutions.

Oblic Studio was founded in 2014 by Stefan Prigoreanu to focus on interior architecture, architecture and design.


CE OFERIM

WHAT WE OFFER

 

Interior Design

Retail Interior Design from window installations to shop interior design.

Creative consultancy from visual identity to styling.

Iconographic concepts for photo shoots for brands, magazines.

Exhibition set-ups from concept to realization.

Branding solutions

Architecture